Zwachtelen (ACT)

€105.-

Neem zo snel mogelijk contact op via onderstaand mailadres en vraag direct een offerte aan!
info@nursingpoint.nl

Doelgroep

Deze training is bestemd voor:

- Verzorgenden (niveau 3)
- Verpleegkundigen (niveau 4 & 5)

Tijdsduur

De totaliteit van de training zal 3 uur zijn. De theoretische kant van deze vaardigheid wordt door middel van een reader ter voorbereiding op de scholing nauwkeurig doorgenomen.

Lesmateriaal

Tijdens de bijscholingen wordt er gebruik gemaakt van PowerPoint presentaties, readers en nieuwe materialen die voldoen aan de kwaliteitseisen van 2019.

Lesdoelen en Programmering:

Verpleegkundigen en verzorgenden leren gedurende deze bijscholingen te werken met actuele richtlijnen, protocollen en materialen. Het doel van deze training is om de aanwezige kennis van de cursist op te frissen en door middel van nieuwe ontwikkelingen deze kennis verder te vergroten.

Wat wordt er tijdens de scholing behandeld?

  • Wet BIG
  • Anatomie van vaatstelsel
  • Indicaties, complicaties en aandachtspunten
  • Materialen
  • Korte- en lange rek zwachtels
  • Oefenen ACT-zwachtelen

Er wordt van elke cursist verwacht dat hij/zij voorbereid naar de bijscholing komt door middel van het doorlezen van de ontvangen reader. De trainer zal beginnen met het geven van beknopte theoretische uitleg en zal vervolgens de vaardigheid demonstreren onder oog van de cursisten. Aan het einde van deze demonstatie krijgt iedere cursist de mogelijkheid deze vaardigheid, onder begeleiding van de trainer, te oefenen.

Certificaat en/of accreditatie

Verpleegkundigen en Verzorgenden kunnen na afloop van de training accreditatiepunten opvragen bij V&V. Tevens krijgt iedere cursist een certificaat als bewijs van deelname.

Niveau

3, 4, & 5

Werkzaam in de zorgsector? Blijf actueel en volg bijscholingen!